Webiroda

Tárhelybérbeadás elindítása:

I. Webirodába belépés: 

A böngésző címsorába ezt kell beírni:)
 

https://cabinet.kairosplanet.com/login/

(érdemes elmenteni a könyvjelzőben).
 
E-mail cím (Felhasználónév) a regisztrációkor megadott,
Jelszó - a regisztrációkor megadott - lehetőleg ne az e-mail címedhez, vagy máshol használt jelszó legyen!
(javaslom felírni ezeket az adatokat oda, ahol mindig megtalálod!)
 

II. A program beüzemelése

1. A befizetett kaució a Money menüben a Current-ben található. Ott rá kell kattintani a "Buy"-ra. - Láthatóvá válik a 4 féle csomag.
2. A kiválasztott csomag alján kell a Pay-re kattintani. Megjelenik a csomag részletezése - 12 hónap alatt amennyi bevétel származik a napi 10 órai program futtatásakor.
3. Itt ismét a Pay-ra kell kattintani. Kis átfutási idő után el lehet indítani a program telepítését.
 

III. Program telepítése:

1. A Products menüben a bal oldali menü sávban a Purchases-re kattintva megjelenik a Download KairosPlanet Application zöld mezőben.
2. Erre kattintva elindul a letöltés.
3. Meg kell keresni a gépen, ha nem jelenik meg a tálcán. Rákattintás utaán indulhat a futtatás. /A kis négyzetet célszrű kipipálni, hogy azonnal tudjon majd indulni a program/
4. A művelet végrehajtása után megjelenik az ablak, ahová be kell írni a felhasználó nevet és a jelszót - érdemes megjegyeztetni, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal újra beírni.
5. Log me inre kattintva megjelennek a csomagok. Az aktívált csomag sarkában meg kell várni, míg megjelenik az Install felirat.
 

IV. Installálás - futtatás indítása

1. Install-ra kattintva megjelenik egy újabb ablak, ahol ki kell választani azt a meghajtót, amelyiken futtatni kívánod a programot. /Értelemszrűen ahol a megfelelő méretű szabad kapacitás van, ami lehet egy külső meghajtó is/
2. Rá kell ezután kattintani a Save gombra a mentéshez.
3. Megjelenik az ablak, ahol az elindított program alsó sarkában a Details felirat látható.
4. A bal oldali menű sávban a Settings-ben be lehet állítani a kis négyzetbe kattintva, hogy a program elinduljon, amikor a számítógép felcsatlakozik az Internetre.
5. A bal oldali menüsávban a Statistics menüpontra kattintva látható a számláló. Aktiv üzemben (napi 10 óra, bármilyen felosztásban) addig kell nyitva hagyni a programot, amíg a tíz óra megvan.
6. A Statistics In –Network /számláló/ oldalon nyomon lehet követni az aktuális eltelt időt, az aktuális napit, az előző napit, az aktuális havit, az elmúlt havit és a telepítés óta eltelt időt.
7. A Session history menüben pedig diagramm formájában látni a napi futtatási időket, a diagramm alatt pedig az indítás, a kikapcsolás idejét és hogy e kettő között mennyit futott a program.