Tévhitek

1. Interneten terjengő valótlan állításokra vonatkozó észrevételek:
 
Az interneten sokféle ember írhatja meg a véleményét. Ez igen hasznos lenne, ha ezek a vélemények konkrét tapasztalatot tükröznének. Ezzel szemben azt látjuk, hogy olyan emberek szólalnak meg akik a legkevesebb fáradtságot sem veszik, hogy a legkisebb mértékben is tájékozódjanak.
 
Lássuk miről van szó:
 
Tudjuk a negatív hír gyorsabban terjed mint a jó hír, ezért előbb­utóbb, aki interneten keresgél, rátalál olyan weboldalra ahol lehúznak , szidnak egyes cégeket, hogy ebből mi a valóság ,vagy mi a primitiv támadás nem mindenki tudja megítélni
 
Első lépésnek fontos, hogy alapvető fogalmakat tisztázzunk:
 

Mi a pilóta játék?

 
Lásd WIKIPEDIA:
 
A pilótajáték vagy piramisjáték olyan nem fenntartható hierarchikus pénzügyi hálózat, amelybe az újonnan belépett emberek belépési díját a korábbi tagok, a „piramisban” felette elhelyezkedő személyek kapják meg. A másik variáció az, amennyiben nem kell senkinek semmit küldeni, viszont te kapsz fizetséget egy csatlakozási díj ellenében. Ekkor természetesen a cég semmilyen profitot nem termel, a fizetést a csatlakozási díjak exponenciális növekedéséből fedezik. A piramisjáték szervezése Magyarországon bűntett a Btk. 412. §­a szerint. Ezzel szemben az MLM ­ amely erre az ötletre épül már legális, jól működő üzletág.[forrás?]
 

Mit jelent az MLM?

 
Lásd WIKIPEDIA:
 
A multi­level marketing (MLM) vagy network marketing egy értékesítési vállalkozás­forma. A vásárlás­ösztönző marketingformák egy világszerte elterjedt változata. Fordítás : többszintű kereskedelmi értékesítés
 
A multilevel marketing­rendszer lényege, hogy az értékesítés a vállalattal alvállalkozói szerződésben lévő értékesítők vagy hálózatépítők által történik, személyes fogyasztás, illetve tovább ajánlás által. Az értékesítést lényegében a független termékforgalmazókból álló, többszintű érdekeltségi viszonyok alapján épülő hálózat végzi, mely a terméket vagy szolgáltatást közvetlenül, direkt módon juttatja el a fogyasztókhoz.
 
• Az MLM alapötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt vesz az értékesítésben.
 
• Ez alapján mint ajánlót az általa „értékesített” termékek után bizonyos javadalmazás illeti meg.
 
• Amennyiben az ő vásárlója a saját vásárlás nyomán a terméket ismételten sikeresen továbbajánlja, s ebből következően újra vásárlás és fogyasztás történik, a tovább­ajánló személyeket jutalék illeti meg, és az eredeti ajánló ebből a jutalékból is jutalék­részesedést kap.
 
Ily módon egy sikeres, többszintű fogyasztói­értékesítői hálózatot maga alá építő egyén komoly jövedelemre tehet szert. Egy ponton túl, a modern mlm­hálózatok értékesítőnek már nem is kell foglalkoznia termékeladással, mivel a hálózatban lévő fogyasztás jutalékaiból is komoly jövedelemre tesz szert. Ekkor már csak a hálózata fenntartásával, a hálózat eróziójának csökkentésével kell foglalkoznia. Ha ez az erózió megnő, azaz a fogyasztás visszaesik, a rendszert csak újabb értékesítők bevonásával, azaz terjeszkedéssel, expanzióval, a hálózat növelésével lehet fenntartani
 
Megjegyzés : az MLM már az 1800 ­as évek közepe táján létezett Amerikában és nagyon szigorú szabályok mellett kiválóan működött. Abszolút elismert szakmaként.
 
Ma már szerencsére újra éled és magasabb szinten oktatják az MLM rendszert.
 
Pl­. Magyarországon is létezik” MLM Akadémia”
 

Piramis rendszer:

 
Mivel a minden munkahely, ahol 3 ­nál több ember van felvesz egy természetes formát , a piramisra emlékeztető építkezést. vagyis a csúcson van a vezető és alatta rétegenként a többiek – ez az állami szervezeteknél , a nagy cégeknél és kisebb vállalkozásoknál is így van!
 
Tehát a piramis formáért neheztelni egyszerűen értelmetlen.
 
Ami pedig a pilótajátékot illeti,tisztázzuk hogy a „Kairosna”a nem a belépők termelik a fő bevételt, hanem a multi cégek és bankok. Ma ezek a intézmények az adatvagyonuk védelmében minden pénzt megfizetnek!
 
A másik bevételi forrás, a biztonsági szoftverek és tárgyak előállítása. Nem sokára saját webshopban lesznek kaphatók a termékek.
 
 

Térjünk a minket ért sértésekre :

 
A fő cím azzal kezdődik: hogy „Már megint egy átverés „
 
ÁTVERÉSRŐL CSAK AKKOR BESZÉLHETNÉNK, HA „KAIROS TECHNOLOGIE” ANYAGI KÁRT OKOZOTT VOLNA A PARTNEREINEK!
 
Tény : a „Kairos” napi kifizetéssel dolgozik. Mindenki leellenőrizheti a saját irodájában az elszámolást. A megtermelt jövedelmet „Epayment” kártyával leveheti. Vannak az interneten felvételek, amik mutatják hogyan kell a pénzt kiutalni a kártyára és magát a pénzfelvételt is igazolja.
 
Erre a linkre kattintva nyomon követhető az eljárás :
 
LINK
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
 
A fent említett blogbejegyzésből a kritikák:
 
1. "Ez a szuper cég miért nem vásárol l50 különbözőszolgáltatónál a világ 50 országában tárhelyet és oldja meg úgy az állítólagos titkosítást? Miért kiszámíthatatlan magánemberek elavult vírusos, túlfeszültség ellen védtelen számítógépéhez akar hozzáférést és aranyáron, bizonytalan internet kapcsolattal?" Írja a blogoló.
 
Ez a feltevés jól tükrözi, az illető semmilyen fáradtságot nem vett, hogy alaposan tájékozódjon a "Kairos" védelmi rendszeréről, annak működéséről. Nem nézett utána ki is a cég szakmai igazgatója: Alex Kocherev úr. Ellenkező esetben ezeket le sem írta volna!
 
Dióhéjban erről van szó:
 
Alex Kocherev egyedülálló ötletével radikálisan megnövelték a biztonságot. Mégpedig a biztonsági kódolásokon felül az adatokat sokszorosítják és szinte porrá zúzzák, majd privát számítógépekre szórják. HA VALAKI EGY GÉPET FEL is TÖR, AZ ADATOKHOZ NEM TUD HOZZÁJUTNI, MERT LEHETETLEN SZÉTSZÓRT TÖREDÉKEKET ÖSSZEÁLLÍTANI (Pillanatnyilag egyedüli a világon és svájci bankokat, nagy multicégeket biztosít ezzel.)
 
Így nincs központi szerver. (Aminek a fenntartása is sokba kerül és nem ad 100% os biztonságot.) A magángépeken csak kódolt adat töredékek találhatóak. Ez a technológia a szolgáltatás és a termékeinek alapja.
 
2. "Ha lúzer akarsz lenni egész életedben, ugorj be csoffadt 35 ezer forinttal, de ha vinni akarod valamire, kezdj mindjárt a 750 ezer forintos csomaggal".
 
Ilyen alacsony szinten a cég nem kommunikál.
 
Cégünk ajánlata :
 
Mindenki a saját igényeinek megfelelő csomagot választhatja 4 ­féle kínálatból.14 nap alatt kockázat mentesen lehet kipróbálni a szisztémát.
 
NEM SOK CÉG AD VISSZAFIZETÉSES GARANCIÁT – ÉS TESZTELÉSI LEHETŐSÉGET­itt van!
 
HOL létezik KAUCIÓ? ITT!
 
Amennyiben bármi nem szimpatikus, visszakapjuk a befizetett kaució összegét.
 
A legfontosabbat sem említi a blog írója: itt nem kell invesztálni, mert a befizetett összeg nem vásárlási ár, hanem KAUCIÓ!
 
Amit a cég 100% ban visszafizet!
 
Gyakorlatilag a kaució egy biztosíték a cég részére, hogy a bérbeadók odafigyeljenek a napi 10 órás internet összeköttetés működtetésére. Ez az összeg a szerződésben foglaltak teljesülése esetén teljes mértékben visszaadják. Arról sem beszél miért éri ez meg? A bérbeadás díjazása úgy lett kialakítva, hogy a napi 10 órás bérbeadással egy év alatt visszakapják a befizetett kaució összegét és bevételként annak 150 % át.
 
3. "A belépési díj 60%­a ugyanis a piramisban kerül szétosztásra, 40 % meg nyílván a főszervezők zsebébe, mint jól megérdemelt jövedelem. Ha eléred a megfelelő szintet, a
 
belépők befizetésének a 30 %­a korlátlan mélységig a te hasznod."
 
Hogy állíthat valaki ilyet, ha fogalma sincs az anyagiak felhasználásáról és elosztásáról?
 
Tisztázzuk miből fizeti ki a Kairos a bérleti díjakat:
 
Kairos a cégeknek nyújtott informatikai szolgáltatásaiért az árbevétel bizonyos % ­át visszaosztja a bérleti díjakra. Ezt azért tudja megtenni, mert nem neki kell üzemeltetni és fenntartani egy vagy több komoly szerverparkot. A 40 % ­ot nem a vezetők között osztja szét, hanem a fejlesztésre költi. Folyamatosan bővíti a szolgáltatásait és IT eszközeit.
 
Azt sem említik, hogy a cég nem csak szellemi javak felett rendelkezik, hanem előállít IT termékeket a legmagasabb technikai szinten.
 
Azt is érdekesnek találom, hogy a blog írója még említést sem tesz "Kairos" szolgáltatásairól valamint arról, hogy aki szerződésben van, annak a szolgáltatás ingyenes !
 
"A csoport jutalékok 30%­a korlátlan mélységig a Te hasznod."
 
Ebben a megfogalmazásban ez így nem igaz. Mindenki rendelkezésére áll a marketing terv tanulmányozása .
 
4.) "Keress rá a domain.com­on, ki a domainnév tulajdonosra. Nohát, letiltotta magát, nem szeretné, ha bárki rájönne, ki regisztrálta be a domaint. Bizalomgerjesztő, na." 
Keress rá a magyar klónoldalainak a tulajdonosaira. Csupa­csupa magánember, Szabó Janik és Tóth Palik, sehol egy komolyan vehető cégnév.
 
A "Kairos Technologies Limited"­nek a hivatalos weboldala: www.kairosplanet.com
 
Megemlíti a magyar klón oldalakat. A klón oldalnak teljesen megegyezőnek kellene lenni a "Kairos" főoldalával. A "Kairos" regisztrált partnerei létrehozhatnak saját költségen és elképzeléseik szerint weboldalakat és annak saját maguk a tulajdonosai. Ezzel nem is értem mi a probléma. Ez a weboldal is ilyen. Mi is szerződött partnerei vagyunk a "Kairosnak".
 
Tudom, az is felmerül bennetek, hogy a www.kairos.info weboldalnak sincs adatvédelmi és üzleti szabályzata. A kairos-info.com egy tájékoztató weboldal. A Kairos semmilyen adatot nem kér be, ezért nem kell adatvédelmi és üzleti szabályzattal rendelkeznie!
 
Nem folytatom tovább a sort, mert aki ok nélkül vádol, és nem tájékozott, arra nem érdemes időt pazarolni. Értelmes ember a hivatalos honlapon minden adatot megtalál.
 
Elég ha a cég tagjai elégedettek a folytonos fejlődéssel a pontos kifizetéssel .
 
Mindenki maga döntse el, hogy akarja a jövőjét biztosítani.