GY.I.K.

Miért kell kauciót fizetni?

A KAIROS garanciát vállal a ügyfelei felé, hogy teljesíti a velük szerződésben foglaltakat, azaz, hogy folyamatosan hozzáférnek az adataikhoz és dokumentumaikhoz. Ezért a KAIROS is biztosítékot (kauciót) kér a bérbeadóktól. Ettől ugyanis nagyobb az elköteleződésük, hogy naponta valóban teljesítik a vállalásukat, a 10 órás internet kapcsolatot a programmal, hiszen vissza akarják kapni a kauciójukat. Így tehát sokkal stabilabban tervezhető a tárhely kapacitása.
Mennyire biztonságos, hogy a számítógépemhez a KAIROS-nak hozzáférést engedek?
Első körben hozzáférési kulcsok lesznek a gépeden. Ezek kis méretűek, de nagyon fontosak a rendszer szempontjából. Későbbiekben olyan fájl darabok, amik önmagukban semmire sem használhatók. Nem vírusok és nem kémprogramok. A szolgáltatók, és senki sem tudja ezeket visszafejteni, hiszen épp ez a lényege a rendszernek, a biztonság. Amikor a KAIROS engedélyeztette (szabadalmaztatta) ezt az eljárást, akkor nagyon szigorú követelményeknek kellett megfelelnie. Az informatikához jól értők tudják igazolni, hogy tényleg semmiféle átjárás nincs a géped többi része, és a KAIROS által elkülönített tárhely között. Ez is egy feltétel volt az engedélyezéskor!!! Itt egy alapvető tényt kívánok még megjegyezni a rendszer hitelességét, biztonságát illetően: Egyre több IT szakember vállalja a közreműködést a Kairos rendszerében, folyamatosan tesztelve az átjárhatóságot is a program és a saját gép között, beszámolva pozitív tapasztalataikról, nevüket is adva hozzá!
Mi a legnagyobb kockázatom, ha csatlakozom?
A legnagyobb kockázatod, ha nem teljesíted a vállalásodat. Ha 14 napon belül meggondoltad magad, visszakapod a teljes kauciós összeget, amit befizettél. (100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít a Kairos).
Ez nem egy pilótajáték?
A válasz teljesen egyértelmű: nem. A pilótajátéknál semmilyen termék vagy szolgáltatás nincs, csak pénzt fizetnek be, és nem kapnak cserébe semmit. A KAIROS-nak több terméke és szolgáltatása is van, aminek egy része már a csomagokban is benne van.
Fontos szempont, hogy a Kairos rendszerében mindenki érdekelt a munkatársai személyes sikerében, bevétel-növekedésében és a karrierlétrán való felfelé haladásban. Mindez ritkán jellemző a hagyományos szervezeti modelleknél.
Hogyan kell adózni a bevételek után?
Magyarországon az éves adóbevallás során „külföldről származó egyéb jövedelem” címen kell bevallani a jövedelmet, és az aktuálisan érvényes személyi jövedelemadózási kulcsok szerint kell megfizetnie az adót. Mindenki maga felelős azért, hogy a Kairos-tól felvett pénzek után a saját országának törvényei szerint fizesse meg az adót.